گراتن کالباس + آموزش طرز تهیه گراتن کالباس خوشمزه در منزل

😋 آشپزی

گراتن کالباس

آموزش طرز تهیه گراتن کالباس را در این بخش آشپزی تاپ ناز می خوانید و می توانید خیلی آسان این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طبق مراحلی که در این مطلب گفتیم می توانید یک غذای شورمزه عالی داشته باشید.

آموزش روش تهیه گراتن کالباس خوشمزه در منزل

کالباس غذایی شور مزه و سبک است که در اروپا و اوایل قرن نوزدهم بوجود آمد و طرفداران زیادی را به خود جلب کرد، در ادامه روش تهیه گراتن کالباس را می خوانید.

این روزها در بیشتر منازل ایرانی، پخت انواع گراتن انجام می شود و غذایی محبوب است، گرات ماکارونی، گراتن گوشت، گراتن مرغ و گراتن سیب زمینی و کرفس هم از دیگر گرات های محبوب هستند که ایرانی ها می پسندند.

مواد لازم

  • آرد سفید نرم 2 قاشق سوپ خوری
  • کالباس 250 گرم
  • شیر 2 لیون
  • سفیده تخم مرغ 2 عدد
  • پنیر گرویر رنده شده صد گرم
  • کره 50 گرم
  • قارچ تازه 500 گرم
  • خردل 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه گراتن کالباس در منزل

برای تهیه گراتن قارچ ها را خرد کنید و سپس آنها را بشویید و درون کره سرخ کنید و کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید آب آن تبخیر شود.

سپس کالباس ها خرد کنید و با قارچ مخلوط کنید و حالا آرد را یک ظرف کوچک بریزید و شیر را به آرامی با آرد مخلوط کنید و برای اینکه آرد به صورت کامل در شیر مخلوط شود مخلوط شود باید مخلوط این دو مواد را از صافی رد کنید و کمی نمک به آن بزنید و سپس بر روی حرارت ملایم بگارید و خوب هم بزنید تا شیر جوش اید و مخلوطی که داریم کمی غلیظ شود.

زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید و سپس زرده را هم بزنید و آن را با شیری که داغ است مخلوط کنید و حالا خردل را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید، سفیده ها را هم جداگانه هم بزنید تا مانند پنبه خشک و سفید شوند.

حالا قارچ و کالباس را به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید و در آخر هم سفیده ها را در آن بریزید و به سرعت مخلوط کنید.

مایه آماده شده را در یک ظرف نسوز بریزید مایه باید ظرف را پر کنید، سپس پنیر را بر روی مایه بپاشید و ظرف در کف فری که از قبل با دمای حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.

بهتر است که ظرف را در سینی فر که آب در آن ریخته اید بگذارید تا سوفله به ظرف نچسبد، در را ببندید و حرارت را 50 درجه کم کنید، سوفله کالباس پس از 40 تا 45 دقیقه آماده می شود و باید بلافاصلهبا همان ظرف روی میز بگذارید و سرو کنید.

نکات پخت: گراتن کالباس را باید به صورت داغ مصرف کنید و اگر سرو کردن آن طول می کشد، باید روی چراغ های مخصوص داغ قرار دهید تا سرد نشود.

امیدواریم از گراتن کالباس نهایت لذت را ببرید.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *