کاپ کیک کدو تنبل | آموزش طرز تهیه کاپ کیک کدو تنبل با کرم دارچین

😋 آشپزی

کاپ کیک کدو تنبل

روش درست کردن کاپ کیک کدو تنبل با کرم دارچین

کاپ کیک کدو تنبل نوعی شیرینی خانگی خوشمزه و محبوب است که در این مطلب آشپزی تاپ ناز طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای کاپ کیک کدو تنبل

  • آرد 2 فنجان
  • کره سه چهارم فنجان
  • جوش شیرین یک و نیم قاشق چای خوری
  • دارچین 3 قاشق چای خوری
  • زنجبیل 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1 قاشق چای خوری
  • میخک یک هشتم قاشق چای خوری
  • شکر 1 و نیم فنجان
  • شکر قهوه ای روشن نصف فنجان
  • پره کدو تنبل یک و نیم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ 3 عدد
  • خامه ترش نصف فنجان

مواد لازم برای کرم دارچینی روی کاپ کیک

  • آرد یک چهارم فنجان
  • شکر 1 و نیم فنجان
  • شیر 1 و نیم فنجان
  • خامه قنادری یک چهارم فنجان
  • کره مکعبی خرد شده 1 و نیم فنجان
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • دارچین 2 قاشق چای خوری

کاپ کیک کدوتنبلکاپ کیک کدو تنبل

طرز تهیه کاپ کیک کدوتنبل با کرم دارچین

دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

قالب های کاپ کیک را با کپسول کاغذی بپوشانید.

کره را ذوب کنید و هر چند وقت یک بار هم بزنید تا هنگامی که رنگش قهوه ای طلایی شود سپس کنار قرار دهید تا مقداری خنک شود.

جوش شیرینف ارد، زنجبیل، نمک و میخک را مخلوط کنید و کناری قرار دهید. شکرها، پوره کدو، تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در آخر کره قهوه ای شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب های کاپ کیک را تا نصف پر از خمیر کنید و کاپ کیک ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شوند و اگر با انگشت وسط کاپ کیک ها را فشار دادید به حالت اولیه خود برگردند می توانید آنها را از فر در بیاورید و کنار بگذارید تا خوب سرد شوند سپس بعد از اینکه کاپ کیک ها هم دمای محیط شدند تهیه کرم دارچین را شروع کنید. برای کرم شکر و آرد را با هم مخلوط کنید شیر و خامه را اضافه کنید و در حدود 20 دقیقه بر روی حرارت گاهی هم بزنید تا غلیظ شود. مخلوط را از روی حرارت بردارید و با سرعت متوسط به بالا همزن بزنید تا سرد شود و سپس در حین هم زدن کره را به آرامی اضافه کنید و هر بار هم بزنید تا کره با دیگر مواد مخلوط شود و به همزدن ادامه دهید تا کرم شکل بگیرد. وانیل و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. اگر کرم خیلی رقیق بود می توانید برای مدت کوتاهی آن را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد سپس دوباره هم بزنید. اگر کرم زیاد غلیظ شد می توانید روی حرارت بخار آب با قاشق چوبی هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. سپس کرم را درون قیف یا ماسوره مورد نظر بریزید و بر روی کاپ کیک ها بریزید.

بخوانید : طرز تهیه کاپ کیک پسته ای کیک مدرن و خوش طعم

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *