پیتزا پپرونی | آموزش طرز تهی پیتزا پپرونی خوشمزه و رستورانی در منزل

😋 آشپزی

پیتزا پپرونی

آموزش طرز تهیه پیتزا پپرونی

در این بخش تاپ ناز روش تهیه پیتزا پپرونی و نکاتی برای پخت بهتر آن را به شما آموزش می دهیم و امیدواریم که از طعم بی نظیر پیتزا پپرونی لذت ببرید.

پیتزا پپرونی یکی از فست فودهای بی نظیر و خوشمزه است که جزو غذاهای تند است و علاقه مندان زیادی دارد. می توانید خیلی راحت پیتزا پپرونی را در منزل بپزید و اعضای خانواده را سوپرایز کنید. برای تهیه این پیتزا می توانید خدتان خمیر پیتزا را در منزل تهیه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.

پیتزا را می توانید با روش های مختلف بپزید و در منزل پیتزا مخلوط، پیتزا برگر، پیتزا گوشت و پیتزا دوناتی را تهیه کنید و از طعم این غذای خاص لذت ببرید.

مواد لازم خمیر پیتزا

  • آب یک و یک چهارم پیمانه
  • اب گرم 40 درجه سانتی گراد نصف فنجان
  • خمیر مایه فوری یک قاشق مرباخوری
  • نمک یک و نیم قاشق چای خوری
  • آرد سفید 4 فنجان
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

مواد لازم پیتزا پپرونی

  • سرکه 200 گرم
  • پوره گوجه فرنگی 500 گرم
  • شکر قهوه ای 100 گرم
  • نمک یک قاشق چای خوری
  • پودر پاپریکا نصف قاشق چای خوری
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر له شده یک حبه
  • سوسیس پپرونی حلقه ای خرد شده 30 حلقه
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان یک چهارم فنجان
  • پنیر موزارلا رنده شده 2 فنجان
  • فلفل دلمه ای قرمز یک عدد

طرز تهیه خمیر پیتزا

برای تهیه کردن این پیتزا باید آب گرم را در یک کاسه گوچک بریزید و خمیر مایه را به آن اضافه کنید و سپس آب و خمیر مایه را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا خمیرم ایه عمل آید و پس از اینکه خمیر پف کرد آب هم دمای محیط و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

در مرحله بعد آرد را با یک و نیم قاشق غذاخوری نمک درون غذاساز بریزید و این مواد را با هم مخلوط ترکیب کنید و اگر به غذاساز دسترسی ندارید می تواند نمک و آرد را با همزن برقی با هم مخلوط کنید. پس از اینکه آرد و نمک با هم مخلوط شدند و مخلوط خمیر مایه را هم به آن اضافه کنید و 3 قاشق غذاخوری از خمیر مایه را نگه دارید و اگر خمیر پیتزا شل بود چند قاشق را که از مخلوط خمیر مایه برداشته اید به آن اضافه کنید تا خمیر یکدست شود و مواد را 33 ثانیه هم بنید تا خمیر چسبندگی خوبی پیدا کند.

در مرحله بعدطرز تهیه خمیر پیتزا پپرونی روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را بر روی یک سطح صاف قرار دهید و ورز دهید تا خوب نرم شود و برای اینکه خمیر به دست شما نچسبد دست هایتان را به روغن زیتون آغشته کنید و خمیر را درون ظرف چرب شده بزرگی بگذارید و بر روی سطح آن سلفون لکشید و بگذارید 2 ساعت بماند تا ور آید و حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه پیتزا پپرونی

در ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای کوچک سرخ کنید و بر روی حرارت متوسط شعله گاز سرخ کنید و پس از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند سیر له شده را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه صبر کنید تا سیر و پیاز خوب تفت بخورد.

سپس پوره گوجه فرنگی را در تابه بریزید و مواد را خوب هم بزنید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا سس به غلظت مورد نظر برسد.

نمک، سرکه، شکر و پودر پاپریکا را به مایه سس اضافه کنید و ماسه سس را هم بزنید تا نسوزد.

سپس سس را از روی حرارت گاز بردارید و بگذارید تا خنک شود. باید توجه کنید که نباید سس داغ برای تهیه پیتزا استفاده شود زیرا پیتزا خمیر خواهد شد.

روی یک سطح صاف آردپاشی کنید و خمیر پیتزا را بر روی آن قرار دهید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

هر تکه از خمیر را با کمک دست گرد کنید و روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و بگذارید تا خمیر به مدت نیم ساعت استراحت کند. باید توجه کنید که خمیر را باید با دست و به شکل دایره ای با قطر 30 تا 33 سانتی متر و ضخامت نیم سانت پهن کنید.

خمیر را در ظرف مخصوص پیتزا قرار دهید و روی آن را با روغن زیتون چرب کنید. سس مخصوص را روی خمیر پیتزا بریزید و به صورتی که 1 ستنت از لبه های خمیر را نپوشانید و فلفل دلمه قرمز را بر روی لایه سس بریزید.

یک چهارم پیمانه پنیر پارمزان و 2 فنجان پنیر موزارلای رنده شده را بر روی لایه های فلفل دلمه ای و سس بریزید.

در مرحله آخر طرز تهیه پیتزای پپرونی، پپرونی های حلقه ای خرد شده را هم بر روی لایه های پیتزا بچینید.

ظرف پیتزا را در فری که با دمای 260 درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 12 تا 15 دقیقه در طبقه وسطی قرار دهید تا پنیر روی پیتزا ذوب شود و به رنگ طلایی در آید.

پس از مدت زمان ذکر شده پیتزا را از فر خارج کنید و کمی آویشن و پودر فلفل قرمز روی پیتزا پپرونی بپاشید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا پیتزا خنک شود و سپس پیتزا را به 8 قسمت مساوری تقسیم کتید.

حالا پیتزای پپرونی خوشمزه آماده خوردن می باشد و امیدواریم که از طعم آن لذت ببرید.

نکات طلایی برای خوشمزه تر شدن

با این مقدار خمیر که تهیه کرده اید می توانید 2 عدد پیتزای پپرونی خوشمزه درست کنید و اگر می خواهید یک پیتزا درست کنید می توانید خمیر اضافه را درون نایلونی تمیز بگذارید و خمیر را در فریزر نگهداری کنید و در صورت استفاده از خمیر فریزری شده آن را باید 3 ساعت قبل از تهیه پیتزا از درون فریزر بیرون اورید تا یخ خمیر باز شود.

اگر مایل هستید خمیر پس از پخت به رنگ طلایی دراید بهتر است روی سطح خمیر را با روغن زیتون چرب کنید.

در صورت تمایل می توانید از پنیر موزارلای بیشتری برای پخت پیتزا پپرونی استفاده کنید.

اگر زمان لازم برای تهیه سس مخصوص پیتزا پپرونی را ندارید می توانید به جای آن از 2 قاشق غذاخوری سس کچاب استفاده کنید.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *