موهیتو رستورانی | آموزش روش موهیتو به سبک رستورانی در منزل با دو طعم

😋 آشپزی

موهیتو رستورانی

در این بخش روش تهیه موهیتو رستورانی که دارای طعمی عالی است را به همراه نکات طلایی برای طعم بهتر می خوانید و امیدواریم که از طعم این نوشیدنی خنک لذت ببرید.

موهیتو یکی از نوشیدنی های خنک و خوش طعم است که می توانید در روزهای گرم تابستان این نوشیدنی را در منزل تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. برای تهیه این موهیتو به سبک رستورانی روش های زیادی وجود دارد و می توانید با این روش ها موهیتو بی نظیری درست کنید.

آموزش روش تهیه موهیتو رستورانی در منزل

نوشیدنی سرد مانند مهیتو، شربت تخم شربتی، شربت خاکشیر و شربت آلبالو یکی از بهترین روش ها برای خنک کردن بدن در فصل گرما می باشد که می توانند باعث رفع عطش شوند و تشنگی را از بین ببرند و می توانید باصرف مدت و هزینه ای کم این نوشیدنی دلپذیر را تهیه کنید.

موهیتو رستورانی

روش اول :

برای تهیه این نوشیدنی به روش اول نیاز به مواد زیر دارید:

مواد لازم

  • آب 3 پیمانه
  • شکر سفید یک و نیم پیمانه
  • برگ نعنا تازه 2 پیمانه
  • آبلیمو یک پیمانه
  • آب گاز دار یا سودا 8 پیمانه
  • لیموترش برای تزیین نوشیدنی

طرز تهیه موهیتو رستورانی با شکر

برای تهیه کردن این نوشیدنی در ابتدا 2 پیمانه آب را با شکر ترکیب کنید و در ظرفی مناسب بریزید و آن را 5 دقیقع در ماکروفر بگذارید تا شکر در آب حل شود و پس از مدت زمان ذکر شده، محلول شکر و آب را بیرو بیاورید و خوب هم بزنید و نعنا را به محلول موهیتو اضافه کنید و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه نوشیدنی طعم نعنا را به خود بگیرد.

در مرحله بعد روش تهیه موهیتو رستورانی برگ های نعنا را از درون مایه موهیتو بیرون بیاورید و خوب فشار دهید تا عصاره نعنا خارج شود و سپس شربت لیمو و آب لیمو و باقی مانده آب را درون یک پارچ بزرگ بریزید و تمام مواد را خوب با هم ترکیب کنید و شربت نعنا را به مایه نوشیدنی موهیتو اضافه کنید و در آخر هم آب گازدار را به مواد اضافه کنید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید و موهیتو را در یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس نوشیدنی موهیتو را با کمک یخ و برش های نازک لیمو میل کنید.

موهیتو رستورانی

روش دوم

روش دوم موهیتو هم اسان است و نیاز به مواد زیر دارید:

مواد لازم

  • نعنا 8 برگ بزرگ
  • لیموترش 2 عدد
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • یخ به میزان لازم
  • اب گازدار یا دلستر لیمویی یک قوطی

روش تهیه موهیتو رستورانی با عسل

برای تهیه کردن موهیتو رستورانی در ابتدا لیمو ترش ها را با پوست خرد کنید و سپس آنها را در مخلوط کن یا میکسر بریزید. عسل و یخ را به لیمو ترش ها اضافه کنید و میکسر یا مخلوط کن را روشن کنید و مواد را بقدری هم بزنید تا به صورت پودر شوند.

در مرحله بعد روش تهیه موهیتو رستورانی نعناهای شسته شده و خرد شده را در میکسر بریزید و در آخر هم آب گازدار یا دلستر لیمویی را به مواد اضافه کنید و سپس موهیتو را در لیوان های بلند برای سرو بریزید و سپس میل نمایید.

نکات طلایی برای طعم بهتر

در صورت تمایل می توانید برای تیره شدن رنگ موهیتو و طعم بهت آن لیمو ترش را با پوست در میکسر بریزید و سپس آن را به موهیتو اضافه کنید.

در صورتی که از طعم پوست لیمو خوشتان نمی آید می توانید که پوست لیموها را بگیرید و سپس آب آنها را هم بگیرید و با مایه موهیتو ترکیب کنید.

برای دستور تهیه این نوشیدنی به سبک رستورانی باید مقدار نعنا را بیشتر کنید.

لیموناد زرشک آبمیوه های تابستانی

امیدواریم که با انجام دادن این دو روش موهیتوی خوشمزه رستورانی را به بهترین شکل در منزل درست کنید و طعم آن لذت ببرید.

تعداد رای: 0 و امتیازات: 0

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *