فالوده هندوانه | روش تهیه فالوده هندوانه خوشمزه و خنک برای روزهای گرم تابستان

😋 آشپزی

فالوده هندوانه

آموزش طرز تهیه فالوده هندوانه

افرادی که به دسرهای خنک علاقه دارند می توانند فالوده هندوانه را در منزل در فصل گرم تابستان درست کنند و از طعم عالی آن لذت ببرند. این دسر خوشمزه قالبی، یک انتخاب ایده آل برای پذیرایی از مهمانان است.

فالوده هندوانه دسری خوشمزه و خنک است که در فصل تابستان بسیار می چسبد و سرو این دسر با بستنی بادام و یا شیر موز و … می تواند تشنگی و عطش شما را رفع کند.

مواد لازم

آب هندوانه 2 پیمانه 500 میلی لیتر

فالوده 500 گرم

شکر 100 گرم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپ خوری

آب یا عرق نسترن نصف پیمانه

نکته: ۱ به جای عرق نسترن و یا آب می توان عرق بیدمشک را مورد استفاده قرار داد. ۲- با این میزان از مواد می توان برای ۴ نفر فالوده هندوانه تهیه کرد.

طرز تهیه

در ابتدا فالوده ای که از قبل در فریزر بوده است را خارج کنید و در فضای اتاق قرار دهید تا با دمای محیط هم دما شود.

سپس عرق نسترن یا آب را با پودر ژلاتین در رف مناسب بریزید و آن را روی بخار آب و یا حرارت غیر مستقیم بگذارید تا ژلاتین خوب حل شود.

پس از حل شدن پودر لاتین در آب، آن را کنار قرار دهید تا مخلوط به دست آمده خنک شود.

سپس پوست هندوانه را بگیرید و پس از خر کردن هندوانه آن را به قعت کوچکتر تبدیل کنید و در مخلوط کن بریزید.

بعد از اینکه هندوانه کاملا له شد، آن از صافی رد کنید و سپس شکر را هم به آن اضافه کنید و خوب با شکر حل کنید.

حالا فالوده و ژلاتین حل شده را به مخلوط شکر و هندوانه اضافه کنید و مواد ترکیب شده را در قالب مواد دلخواه بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت و خنک شود.

پس از سفت شدن فالوده هندوانه، از یخچال دربیاورید و ته قالب را در ظرف حاوی آب جوش فرو ببرید، در این حالت به راحتی فالوده ا قالب جدا می شود و تنها کافی است تا قالب را داخل ظرف مخصوص دسر بگردانید.

تعداد رای: 0 و امتیازات: 0

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *