Warning: file_put_contents(): Only 0 of 10 bytes written, possibly out of free disk space in /home/rankale1/public_html/wp-content/plugins/merge-minify-refresh/merge-minify-refresh.php on line 564

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 10 bytes written, possibly out of free disk space in /home/rankale1/public_html/wp-content/plugins/merge-minify-refresh/merge-minify-refresh.php on line 564

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 10 bytes written, possibly out of free disk space in /home/rankale1/public_html/wp-content/plugins/merge-minify-refresh/merge-minify-refresh.php on line 564

سالاد باقالای مراکشی | آموزش طرز تهیه سالاد باقالای مراکشی

😋 آشپزی

سالاد باقالای مراکشی

روش تهیه سالاد باقلای مراکشی

سالاد باقلای مراکشی طعمی فوق العاد دارد. در این مطلب دستور تهیه این سالاد را برای 4 نفر به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم سالاد باقالای مراکشی

  • نان خشک خرد شده 50 گرم
  • باقلای پوست کنده 200 گرم
  • ماست خامه ای یا خامه ترش 275 میلی لیتر
  • لیمو ترش 2 عدد
  • پیاز قرمز 1 عدد کوچک
  • نعناع تازه 1 دسته
  • دانه زیره سبز 1 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون خالص مقداری
  • نمک دریایی مقداری
  • فلفل سیاه تازه آسیاب شده مقداری
  • پودر فلفل چیلی مقداری

طرز تهیه سالاد باقالای مراکشی

برای درست کردن این سالاد خوش طعم باید ابتلدا باقله ها را در آب جوش بریزید تا بپزند و در این فاصله پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه ای به همراه روغن زیتون سرخ کنید، پس از سرخ شدن پیازها کمی نمک و فلفل بریزید و نان خرد شده را اضافه کنید تا جایی که نان های طلایی و ترد شوند آنها را تفت دهید.

در این فاصله باقلای پخته شده را با کمی آب لیمو، نعناع و لیموترش مزه دار کنید و در ظرف مخصوص سرو سالاد کمی ماست بریزید و باقلای پخته شده را روی آن بریزید و در آخر نان سرخ شده را روی آن قرار دهید و در آخر هم کمی آب لیمو و نعنای خرد شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

می توانید کمی آب لیمو هم روی غذای آماده شده بریزید.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *