خاگینه ذرت ؛ آموزش طرز تهیه میان وعده خوشمزه و لذیذ خاگینه ذرت

😋 آشپزی

خاگینه ذرت

آموزش طرز تهیه خاگینه ذرت برای میان وعده

خاگینه ذرت میان وعده خوشمزه است که دستور تهیه آن را به شما آموزش می دهیم.

خاگینه را می توانید به عنوان میان وعده و یا صبحانه بسیار خوشمزه میل کنید. خاگینه ذرت را می توانید به تنهایی یا با موادی مانند هویج و کدوی ریز خرد شده یا هر ماده دیگری که در دسترس دارید بپزید.

اگر نگران سرخ شدن این مواد غذایی هستید می توانیدپس از سرخ کردن آنها را در یک دستمال حوله ای و یا کاغذهای مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه ها بستگی به سلیقه شما دارند می توانید تمام ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا اینکه به اندازه چند قاشق و به مقدار کم در تابه بریزید و ماود را سرخ کنید.

در موقع سرو خاگینه ذرت از سس کچاپ و یا ماست موسیر به منظور خوش طهم کردن می توانید استفاده کنید. ذرت ها به دلیل داشتن نشاسته زیاد و وجود ویتامین های گروه B باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده قرار بگیرند.

به دلیل وجود سرخ کردن این دستور غذایی می توانید در کنار تزیینات غذایی مجلس از آنها استفاده کنید تا اگر نگران کلری بیش از حد آنها هستید می توانید به مقدار کمی از آن در کنار غذای خود استفاده کنید.

دستور پخت خاگینه ذرت تنها به کشور ایران تعلق ندارد و در سراسر نقاط جهان از آن به شکل ها و طعم های مختلف استفاده می کنند.

ذرت مورد استفده در این دستور را می توانید به صورت حاضری و یا به صورت کنسروی و یا حتی به صورت منجمد شده خانگی یا پخته شده تازه مصرف کنید.

در نوع کنسروی از میزان شوری و تندی آن باید اطمینان حاصل کنید. چنانچه شوری و تندی زیادی دارند از مقدار نمک و فلفل موجود در دستور باید کم کنید.

بهتر است این میان وعده را به صورت تازه مصرف کنید. استفاده از سبزیجات خرد شده به صورت زیر و تازه هم می تواند خاگینه شما را خوش طعم تر کند.

مواد لازم

  • دانه ذرت 3 فنجان
  • آرد کامل 1 فنجان
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ هم زده 2 عدد
  • پودر بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک چهارم فنجان
  • خامه سفت سه چهارم فنجان
  • روغن برای سرخ کردن
  • فلفل دلمه ای برای تزیین
  • سس دلخواه به میزان لازم

دستور تهیه

در ابتدا خامه و تخم مرغ ها را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.

سپس ذرت، آرد، شکر، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.

حالا می توانید ترکیب به دست آمده را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.

خاگینه ذرت آماده است و امیدواریم که از طعم آن لذت ببرید.

در بخش های دیگر آشپزی سایت می توانید طرز تهیه ناگت مرغ با ذرت و طرز تهیه خاگینه ذرت با تخم مرغ و پنیر خامه ای را هم بخوانید.

تعداد رای: 0 و امتیازات: 0

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *