Warning: file_put_contents(): Only 0 of 10 bytes written, possibly out of free disk space in /home/rankale1/public_html/wp-content/plugins/merge-minify-refresh/merge-minify-refresh.php on line 564

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 10 bytes written, possibly out of free disk space in /home/rankale1/public_html/wp-content/plugins/merge-minify-refresh/merge-minify-refresh.php on line 564

Warning: file_put_contents(): Only 0 of 10 bytes written, possibly out of free disk space in /home/rankale1/public_html/wp-content/plugins/merge-minify-refresh/merge-minify-refresh.php on line 564

ترشی خیار چنبر | روش تهیه ترشی خیار چنبره با بادمجان

😋 آشپزی

ترشی خیار چنبر

آموزش روش تهیه ترشی خیار چنبر

ترشی خیار چنبر و ترشی بادمجان جزو ترشیجات فصل تابستان هستند که با سرکه و فلفل و سیر تهیه می شوند و طعمی عالی هم دارند.

مواد لازم ترشی خیار چنبر

  • بادمجان 2 عدد
  • خیار چنبر 2 عدد
  • سیر به تعداد کافی
  • فلفل تند به اندازه دلخواه
  • سرکه به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • ادویه ترشی به مقدار لازم
  • تخم گشنیز، سیاه دانه، گلپر به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی خیار چنبر

بادمجان ها را بعد از شستن و خشک کردن با پوست به صورت حلقه ای و درشت خرد کنید و با سرکه، مقداری زردچوبه و فلفل تند بپزید طوری که له نشوند.

سپس ادویه ترشیف سیاه دانه، تخم گشنیز، سیر و گلپر را به آن اضافه کنید و پس از اینکه ترشی سرد شد می توانید بلافاصله از آن استفاده کنید.

بادمجان ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و در سرکه بپزید طوری که له نشوند.

سپس خیار چنبرها را به صورت حلقه ای ببرید و با سیر خرد شده و فلفل تند درون سرکه و بادمجان ها میریزیم تا ترشی آماده شود.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *