آموزش طرز تهیه سالاد کوینولا با پنیر

😋 آشپزی

سالاد کوینولا با پنیر

آموزش روش تهیه سالاد خوشمزه کوینولا با پنیر بز

کوینلایا بذر گنه دانه ای کوچک به شکل رمگ عاج است که عطر آن ملایم است و طعمی شیرین دارد. این دانه از برنج سبکتر است ولی می تواند جایگزین برنج باشد و برای غلیظ کردن سوپ می توانید از آن استفاده کنید.

مواد لازم برای سالاد کوینولا با پنیر بز

  • پنیر بز 100 گرم
  • کوینولا خام نصف فنجان
  • پودر سوخاری نصف فنجان
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • سبزی برگدار دو و نیم فنجان
  • بادام پرک یک چهارم فنجان
  • آلبالو خشک یک سوم فنجان

مواد لازم برای سس سالاد

  • خردل ویژون یک قاشق چای خوری
  • آب لیمو سه قاشق غذاخوری
  • موسیر خرد شده یک قاشق غذاخوری
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه یک هشتم قاشق چای خوری
  • روغن زیتون یک چهارم فنجان

طرز تهیه سالاد کوینولا با پنیر بز

در ابتدا تمام مواد سس را درون ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و حالا کوینولاها را مقداری آبپز کنید تا نرم شوند و سپس آلبالوی خشک را درون ظرف آببریزید و بگذارید تا خیس بخورد.

تابه را بر روی حرارت قرار دهید و پودر سوخاری را با کمی روغن تفت دهید تا سرخ شود و پنیرها را برش بزنید و سوخاری را از روی شعله بردارید و دور تا دور پنیرهابریزید و در فر قرار دهید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند.

سبزیجات دلخواه را خرد کنید و با آلبالوی خشک، کوینولا و بادام در ظرفی بریزید و با هم مخلوط نمایید و در آخر پنیر را از فر در آورید و بر روی سالاد بچینید و با سسی که از قبل آماده کرده اید سرو کنید.

تعداد رای: 0 و امتیازات: 0

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *