آموزش طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون

مطالب داغ و ویژه ✅

سالاد تاکوی بوقلمون

آموزش روش تهیه سالاد تاکوی بوقلمون

سالاد تاکوی بوقلمون غذایی کم کالری و مناسب برای افرادی است که غذاهای تند مکزیکی را دوست دارند. در این سالاد به جای گوشت چرخ کرده می توانید لوبیای پخته مصرف کنید.

مواد لازم برای سالاد تاکوی بوقلمون

  • کدو سبز کوچک 1 عدد
  • گوشت چرخ کرده بوقلمون 450 گرم
  • فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
  • سس سالسای سبز 1 و نیم پیمانه
  • نمک و پودر فلفل سیاه به میزان لازم
  • برگ کاهو پیچ تعدادی
  • ترتیلای خرد شده یک و نیم پیمانه
  • گوجه گیلاسی 1 پیمانه
  • پنیر رنده شده 1 پیمانه
  • روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری

سالاد تاکوی بوقلمونسالاد تاکوی بوقلمون

طرز تهیه سالاد تاکوی بوقلمون

در ابتدا بوقلمون را پاک کنید و بشویید و کمی گوشت چرخ کنید و در این فاصله پوست پیاز را بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و تابه ای را بر روی حرارت بگذارید پیاز را با کمی روغن زیتون تفت دهید، وقتی که پیاز نرم شد گوشت چرخ کرده بوقلمون را به تابه اضافه کنید و تفت دهید.

در این حین فلفل دلمه ای را خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید و یا گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید و کدو سبز را به صورت حلقه ای برش بزنید و یا نگینی خرد کنید و با فلفل دلمه ای خرد شده به تابه اضافه کنید.

یک پیمانه از سس سالسا را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و تمام مواد را 5 دقیقه تفت دهید و سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد سالاد مقداری نرم شوند، کاهوی خرد کرده را با گوجه گیلاسی، سس سالسا، روغن زیتون و چیپس ترتیلا را با هم مخلوط کنید و درون رفی بریزید.

مواد درون تابه را روی کاهو بریزید و پنیر را اضافه کنید.

برای زیباتر شدن تزیین سالاد ابتدا نان ترتیلا را در بشقاب قرار دهید و مواد سالاد را بر روی آن بریزید و سرو نمایید.

تعداد رای: 0 و امتیازات: 0

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *