آموزش طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه

😋 آشپزی

بادمجان شکم پاره گیاهی

آموزش روش تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترک

بادمجان شکم پاره گیاهی که در زبان ترکی به آن قارنی یارخ می گویند یک غذای خوشمزه ترکی است که گیاهخواران هم می توانند از آن بهره ببرند و غذای گیاهی سالم است.

مواد لازم برای بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه

  • برنج لیوان شسته شده و آبکش کرده
  • بادمجان به اندازه تعداد نفرات
  • پیاز عدد ریز خرد شده
  • فلفل سبز عدد ریز خرد شده
  • رب گوجه فرنگی
  • جعفری
  • سیر
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا

بادمجان شکم پاره گیاهی

طرز تهیه بادمجان شکم پاره گیاهی ترکیه

پوست بادمجان را جوری که به حالت راه راه شود یعنی یکی در میان بگیرید و سعی کنید ته آن جدا نشود و سپس نیم ساعت درون آب قرار دهید.

تابه ای گود را بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل ان می ریزیم تا داغ شود.

سپس پیاز خرد شده را درون آن تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی رنگ شود.

به پیاز تفت داده شده فلفل سبز و 2 قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید و تفت دهید.

سپس برنج آبکش شده را با نصف لیوان آب و کمی نمک، جعفری خرد شده و ادویه جات و باقی مواد تفت داده شده اضافه می کنیم.

در ظرف را ببندید تا تمام مواد در کنار هم پخته شوند و آبش کشیده شود.

بادمجان ها را از آب نمک در می آوریم و آبکشی می کنیم تا نمک اضافه آن گرفته شود و سپس در صافی قرار می دهیم تا خشک شود.

پس از خشک شدن بادمجان ها، وسطش را می بریم و در روغن کمی آن ا سرخ می کنیم تا نرم شود و رنگ آن تغییر پیدا کند.

پس از سرخ شدن، بادمجان ها را بر روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود.

بادمجان ها را درون ظرفی که مناسب فر باشد می چینیم جوری که قسمت بریده آن رو باشد.

سپس درون آن را با موادی که با برنج و سبزیجات دیگر پختیم پر می کنیم ولی نباید با فشار این کار را انجام داد.

روی بادمجان ها را هم با تزیین فلفل سبز، سیر و گوجه فرنگی می پوشانیم.

2 قاشق رب را درون یک لیوان آب گرم هم می زنیم و درون ظرف بادمجان ها می ریزیم و روی ظرف را با فویل می پوشانیم و به مدت نیم ساعت با حرارت فر 200 درجه سانتی گراد قرار مید هیم تا بادمجان ها خوب پخته شوند و مواد هم مزه گیرند.

پس از نیم ساعت فویل را از روی ظرف برمی داریم و شعله بالای فر را روشن می کنیم تا به مدت 2 تا 3 دقیقه روی بادمجان ها طلایی رنگ شود.

تعداد رای: 0 و امتیازات: 0

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *