نان روغنی | آموزش طرز تهیه نان روغنی برساق

نان روغنی برساق

آموزش پخت نان روغنی برساق محلی

نان روغنی برساق یکی از نان ها و شیرینی های مخلی استان کردستان و کرمانشاه است و طعمی دلپذیر دارد.

مواد لازم نان روغنی برساق

  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد یک کیلوگرم
  • شکر 2 لیوان
  • شیر 1 لیتر
  • نمک و ططردچوبه به مقدار لازم
  • روغن جامد 1 قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی یا جامد به مقدار لازم

نان روغنی برساق

طرز تهیه نان روغنی برساق

تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری به دست آید.

اگر خمیر به دست شما چسبید کم کم به آن آرد اضافه کنید تا حدی که به دست نچسبد و آنقدر آن را ورز می دهیم که خوب یکدست بشود.

خمیر را در مشما فریزر می پیچیم و می گذاریم در مکانی خنک یک روز بماند تا ور بیاید.

اگ هوای اتاق آنقدر گرم است که احتمال می رود خمیر ما ترش شود می توانیم آن را در طبقه پایین یخچال قرار دهیم.

از خمیر که کاملا ور آمده گلوله هایی به اندازه گردو جدا می کنیم و پشت ماهیتانبه مسی که قبلا روی آن آرد پاشیده ایم با وردنه و یا با دست تا حدی که زیاد نازک شود خمیر را باز می کنیم و در روغن نسبتا داغ سرخ می کنیم.

بخوانید : طرز تهیه نان سیر گره دار در زمان کم

طرز تهیه نان لطیفه نان لطیفه نانی خوشمزه ای است که در اکثر شیرینی فروشی های دیده می شود و می توانید این نان خوشمزه و پر انرژی را در منزل خود درست کنید. مواد لازم نان ل… برای صبحانه نان رژیمی خوشمزه درست کنید… طرز تهیه نان رژمی برای صبحانه آشپزی : اگر شما هم به فکر لاغر شدن و در حال گرفتن رژیم هستید می توانید این نان رژیمی خوش طعم را برای صبحانه تان درس… طرز تهیه نان انبه نان انبه به دلیل دارا بودن ویتامین های ضروری و همچنین کارتنوئیدها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. مواد لازم برای نان انبهآرد 2 پی…

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *