طرز تهیه کیک پیانو خوشمزه کیک خیس بسیار پرطرفدار

😋 آشپزی

طرز تهیه کیک پیانو

آموزش طرز تهیه کیک خیس پیانو

کیک پیانو یکی از کیک های خیس بسیار خوشمزه است که روش تهیه آن بسیار ساده است و برای وعده عصرانه مناسب است.

کیک پیانو طرفداران زیادی دارد و یکی از انواع کیک های خیس است. در مطالب قبل روش تهیه کیک خرما، کیک پرتقال و گردو و کیک شکلاتی فندقی را هم خواندید و در این قسمت روش تهیه کیک خیس پیانو را به شما آموزش می دهیم و امیدواریم که مورد پسند شما قرار بگیرد.

مواد لازم

  • تخم مرغ : سه عدد
  • شیر : نصف لیوان
  • روغن مایع : نصف لیوان
  • شکر : یک لیوان
  • آرد سفید : یک و نیم لیوان
  • پودر کاکائو : دو تا سه قاشق غذا خوری
  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری

مواد لازم برای برای خیساندن کیک

  • شیر : ۱ تا ۱/۵ لیوان
  • پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه : ۱ تا ۲ قاشق غذا خوری

مواد لازم برای کرم روی کیک

  • شیر : دو لیوان
  • شکر : یک سوم لیوان
  • آرد سفید : نصف لیوان
  • وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه : صدو پنجاه تا دویست گرم

طرز تهیه کیک پیانو

تخم مرغ، شک و وانیل را با همزن به مدت 5 دقیقه هم بزنید و سپس روغن مایع و شیر را به آن اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر پودر کاکائو را الک کنید و با هم مخلوط کنید و حالا درون مواد بریزید و با لیسک آنها را هم بزنید.

در مرحله بعد ا روش تهیه کیک پیانو، قالب به اندازه 20 در 20 سانتی متر را با کمی روغن جدا کننده چرب کنید و سپس مواد را درون قالب بریزید و درون فر که از 15 دقیقه قبل گرم شده است روی دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار دهید و سپس با خلال دندانن پخت کیک را چک کنید.

در طول زمان پخت کیک، کرم روی کیک را تهیه کنیدف ابتدا شیر، ارد و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا به غلظت زیادی برسد و در آخر مقداری وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و وقتی که کمی از گرمی افتاد خامه را کمی با چنگال بزنید تا روان شد و سپس داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید تا تمامم مواد با هم ترکیب شوند.

وقتی کیک آماده شد در همان زمان که گرم است حفره های روی آن ایجاد کنید و به منظور خیساندن آن شیر و نسکافه را مخلوط کنید و روی آن بریزید و وقتی که جذب کیک شد مواد کرمی را روی کیک بریزید و صاف کنید، سپس روی آن پودر کاکائو الک کنید و درون یخچال قرار دهید.

اگر شب تا صبح درد یخچال بماند خوشمزه تر می شود سپس آن را تزیین کنید و میل کنید.

اگر مایل نیستید که کیک خیلی خیس و مرطوب باشد می توانید یک لیوان شیر استفاده کنید.

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *