شربت زنجبیل | طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

آموزش روش تهیه شربت زنجبیل

در این بخش آشپزی تاپ ناز طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای شربت زنجبیل برای لاته

  • زنجبیل 1 و نیم قاشق چای خوری آسیاب شده
  • شیره قند نصف قاشق چای خوری
  • شکر یک سوم فنجان
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • دارچین یک چهارم قاشق چای خوری
  • میخک مقداری کمی آسیاب شده
  • جوز مقدار کمی آسیاب شده
  • آب یک سوم فنجان
  • نمک مقدار کمی

شربت زنجبیل

طرز تهیه شربت زنجبیل برای لاته

در ابتدا آب و شکر را خلوط کنید و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر در اثر حرارت حل شود و شهد شفافی درست شود.

سپس شیره قند را با دارچین، وانیل، مقداری جوز آسیاب شده، مقداری میخک، زنجبیل و کمی نمک در شهد و شکر و آب بریزید و هم بزنید.

حرارت شعله را کم کنید و بگذارید تمام مواد به مدت 3 تا 4 دقیقه با هم به آرامی جوش بخورند تا مقداری شهد غلیظ بشود.

وقتی رنگ شربت به رنگ زنبیلی پر رنگ در آمد آن را از روی حرارت بردارید و در ظرف در دار بریزید و درون یخچال نگهداری کنید.

شربت زنجبیل

بخوانید : طرز تهیه کیک زنجبیل

Leave a comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *